Saturday, October 24, 2009

hapdet~~ dania dah mengorak langkah pertama!!

alhamdulillah.. dania ibu dah start dah mengorak langkah nak mulakan proses belajar berjalan... awal sgt tak?? mak kata, ni kira awal la ni sbb aku masa tecik dolu2... setahun sebulan baru nk belajar jalan... ehm ni berkat susu ibu yg mengalir dalam tubuh dania... ye lah, aku dulu nyusu campur sbb awal dapat adik... kira anak aku ni advance ckit la... sekarang dania suka sgt nak naik tangga.. bahaya memang bahaya.. tapi kengkadang aku duk biar je sambil guide belakang... sebab bagi aku tu cara dania nak develop otak dia utk terus berusaha.. moga2 suatu masa nanti dania jadi seorang anak yg pandai berdikari dalam mencapai apa yg dia nak.... itu doa ibu utk sayang....

lagi... dania sekarang dah tak bleh biar duk main dalam baby walker.. kalau dah boring tu, mula la nak panjat kuar dari baby walker.. susah skit dah nak siapkan keje umah.. kena more pay attention on her....


ni lagak ngeri yg tak hingin anda lihat.. hubby marah gak tgk aku record video nih.. hubby kata bahaya...hikhik....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...