Thursday, July 16, 2009

nak hapdet yg simple2 jer...


cayang anak ibu.. dania ibu dah besar dah.. cepat betul masa berlalu.... dulu tapak kaki dania sebesar ibu jari ibu jer... sekarang dah bleh pakai high heel..chewah... dulu memula lahir pakai pampers new born.. sekarang dah tuko pakai M size.. dulu masa baby semua org kata muka cam lelaki.. sekrang dah cantik dah anak ibu ni.. dah jadik little princess dah.. apa2pun.. ibu & ayah janji akan memberikan yang terbaik utk dania.. luv u sayang...




sekarang ni pun dah pandai main sendiri... suka tgk kartun channel 613.. so colourful.... kalau ada nyanyi2.. dania siap melonjak2 meluru ke depan TV sambil gelak2... tomei nyer...



pandai dah nak amek mainan... ni pinjam aeroplane acik wafi je...










tapi hari ni dania demam plak... last monday bawak dania gi routine check up utk suntikan imunisasi 6 bulan.. satu cocok kat peha utk hepatitis.. dan satu lagi suntikan campak kat lengan... (sabah jer yg ada wat suntikan campak)... maybe kesan suntkan tu, dania di serang demam panas & ruam campak kuar sikit2.. tapi tak lah teruk sgt... kat bhgn belakang dania jer... hopefully my dania cepat sembuh... doakan ye kengkawan..


k lah.. dat's all... chow sin chiiiiiii... for new frens yg baru follow or jenguk dania.. thnx yaaaaaaa.... salam silatulrahim.. for kengkawan yg lain... miss u all.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...