Sunday, September 13, 2009

dania 8 bulan & update raya

12 sept.. ehm.. sedar tak sedar, dania ibu dah 8 bulan yer.. dalam kesibukan wat kueh raya nih & wat preparation for hari raya.. hem.. hampir terlupa plak ibu.. sori cayang yer...

ehm nak update aper yerk.. aku ni sebenarnya hangin monsun tropika... ye lah.. kejap tak mood nak wat n3... tapi sumtimes tu... GEDEBUkkKKKK!! nah ambek... bertubi tuban nk post n3...

since dania dah 8 bulan sekarang ni, mcm2 dah pe el nyer.. dah makin lasak anak ibu ni.. tak padan ngan badan..hikhik.. kalau dalam baby walker tu, siap angkat kaki sebelah lagi youuuu... boleh plak tu angkat badan dia cam nak terkeluar drpd baby walker... aku plak yg naik risau,... tapi kelakar plak bila dgr bunyi pelik2 jer.. hah.. mula la wat muka suspen & ketakutan..huhuhu... manja ke haper... even kucing jiran sebelah lari masuk umah pun.., nak terlompat dania minta dukung ngan ibu or ayah...haha...

update lagik.. last friday dah gi sopin baju raya dania.. fuuuyoooo.. melebih2 belanja ayah ngan ibu... almost RM300++ gak... tapi tak pe ar.. first time beraya ngan dania.. last year dania still dalam womb ibu lagikk...

other... kuih raya dah manyak dah siap.. ulat bulu.. almond london.. biskut cornfalke.. alhamdulillah.. yg bakar nyer tinggal nak wat suji salju lagik.. pagi tadi ponteng kelas sbb nak siap kan tat nenas gulung.. ehmm.. yummy... nice jugak... lepas nih plak.. nak siapkan kuih2 hubby plak.. alah juz serunding ikat.. batang buruk... raya ke3 kang baru tambah nak wat cheese cake & chocolate cake.. raya secara bersederhana jer..

ehm.. dats all..

**tak sabar rasanya nak pakai baju sedondon tahun nih.. first time nih.. last year kan pakai baju besar.. baju mengandung...ahak... tak sabar nak abadikan kenangan raya bersama hubby tersayang.. & si kecik ku yg tomei....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...