Saturday, September 5, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

Bismillahirahmanirahim....

hah.. ni dia.. ibu dania dah start panas enjin dah nak join contest segala....hikhik.. lama dah tak beraksi.. yelah ari tu ikut contest tapi tak dapat menarik hati juri.. hopefully bulan Ramadhan memberi rezeki wat dania..

details ttg contest ni.. ilham empunya blog iaitu kak Baiti @ mizz zizee.. sempena dgn ulang tahun kak Baiti.. HAPPY BESDAY YE KAK BAITI.. so jom pakat ghame ghame join contest ni.. niat bukan utk menang.. tapi utk eratkan silatulrahimmmm... tapi kalau menang pun best jugak kan???

berminat?? plis jenguk ke umah empunya Love My New Life yerrr... follow T&C... me, all task done!!

so utk contestant nye... jeng jeng jeng...

MY LITTLE PRINCESS DANIA DURING BOBO...
bobo tu istilah manja kalau dania nak tido.. bila sebut "nak bobo..." dania akan wat muka cam ala2 merayu spy kita dodoikan dia...


ku tepek gambo dania masa demam ari tu... even muka tgh tak bermaya... tapi lagi ku nengok dania tambah tomei... ye lah.. buah hati sendiri... comot cam ner pun tetap tomei di hati kita kan... aduhai... sayup hati ibu kala memandang wajahmu cayang...

NAMA : Ezz Ameera Dania binti Ezrie Farid
D.O.B : 12 Januari 2009
P.O.B : Hospital Pakar Likas, Kota Kinabalu Sabah
NAMA IBU : Zainab binti Norazman

APA YG SPECIAL TTG BLOG Love My New Life????

look simple... tak crowded cam blog aku yg ntah haper2 ntah.. wording yg mudah di fahami.. straight to the point.. tak der melalut lalut... capture gambo yg clean & clear.. tak sakit mata nengok cam blog aku.. gambo pakai hp jer... penyusunan gadget yg teratur... kemeh.. dan tomei sgt blog ni.. pinky gitu...... ttg info.. kita sebagai readers bukan sahaj leh kenai empunya blog & her family lebih dekat melalui cerita serba serbi ttg si tomei sheena nye... diri & kuarga nye.. tapi kita bleh dapat input baru ttg shopping menyopping (bagi kaki sopin....).. lagi best ada input ttg parenting gak... siuk giler.... sbg kaum2 ibu.. kan beshh kalau leh tuko2 info parenting di samping tuko link...hikhik... andddd... many more... kalau nk tau byk lagi pasal empunya blog... jom la sama2 jenguk.....

chow cin chowwwwww....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...