Thursday, September 3, 2009

dania bila tak mo!!

Salam all... aku nak mulakan n3 kali ni dgn pixs kat bawah ni.. korang rasa mendenyer la yg aku nak post kan....


selesai mandi.. suka nyer dia.. yelah, masa mandi adalah masa yg paling dania gemar..

dah start dah tk nak layan ibu yer???

memulakan aksi protes...

uwaaaarrrrghh.. tak mo la ibuuuuu...


huaaaarghhh.. letih weh... berpeluh2 aku nak pakaikan dania baju.. bila time nak pakai baju jer.. ni lah ragam nyer... masa mandi bukan main seronok lagi dania... siap pukul2 air.. pastu tak bleh plak mandi kejap. kene ikut hati dia.. bila dah suhu air mula turun ke takat sejuk, dania pandai la hint kat aku suruh stop.. masa tu aku dah basah kuyup dah dek air yg terpercik... tapi lagi lencun aku masa nak pakaikan dania baju... huhuhuhu...

sabar je lah.. ni lah dia ragam anak aku... tapi sebagai ibu, kita tak pernah jenuh kan.. malah ragam2 ni lah yg membuat kan hati kita terhibur di kala tensi kan..??

sayang anak ibu.....

** sekarang ni gigi dania dah mula intai2 kat gusi belah bawah... comel jer aku nengok nyer... tk sempat amek pix lagik sbb nye dania tak nak bagi tgk lagi... bila kata "meh ibu tgk gigi sayangggg...." dania pandai tutup mulut.. ahak... so tak bleh lagik amek pix... nanti bila dah berjaya, akan ku abadikan di dalam blog ini k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...