Monday, June 15, 2009

Contest Aksi Menarik Ketika Anak Tido



contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan sama
JADI MARI2 SEMUA MEMERIAHKAN CONTEST INI
CONTEST AKSI MENARIK
setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK
as a banner di blog anda.

DAH ADD DAH Mama_Uzma DALAM BLOG LIST.. DAH FOLLOW Mama_Uzma DAH.. DAH UPLOAD BANNER KAT ATAS TU HAH...


2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda. Sertakn perkara2 berikut:
Nama penuh anak
Umur anak (mengikut katogeri)
ceritakan kenapa gambar itu dipilih
dan slogannya skali

PERINGATAN
: Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,jika anda mempunyai anak lebih dari seorang boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)

3.Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke Mama_Uzma
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.
OKEH....SET...DAH GITAU DAH Mama_Uzma (LINK & LEAVE A COMMENT)


4. Pemenang akan dipilih berdasarkn gambar yg menarik yang akan di adili oleh juri luar..yang x ada kaitan langsung ngan blogger2

5. Hadiah utk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT &hadiah untuk si kecil juga disediakan.....
hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan

jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

TAK KISAH SAPER PUN YG MENANG... YG PENTING LEPAS NI BLEH TAMBAHKAN KENALAN & ERATKAN SILATULRAHIM SESAMA IBU2.. MAMA2.. BONDA2..
CHECK IT OUT!! MY ENTRI..


nama anak kecayangan ibu ni, Ezz Ameera Dania binti Ezrie Farid.., juz kol dania.. masa ibu post entri ni utk dania, umo dania dah 5 bulan 3 hari... so ibu masukkan dania dalam kategori 1.. umo 2 bulan hingga 1 tahun...

kenapa ibu pilih pic ni???? pic ni ibu amek masa umo dania 3 bulan lagi... really love dis pic sbb bila di ingat kembali, sayu rasa di hati ibu tatkala masa nak bobo tu, dania merengek nak nenen.. bila dah bagi nenen, dania terus terlelap, rupanya ngantuk bebenor anak ibu masa tu tapi nak juga bobo dalam pelukan ibu erk...... cian anak ibu ni... bila tgk dania bobo, hati ibu snts berdoa, ya Allah engkau jadikan lah anak ku seorang muslimah yang solehah dunia dan akhirat... cayang anak ibu sangat2......




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...