Monday, June 15, 2009

dania pegang botol susu..


see.... dania dah pandai pegang botol sendiri... cepat juga anak ibu ni berdikari erkk.. ciannnn... mak dah lama bagitau yg dania dah boleh pegang botol susu sendiri... tapi tk kuat sgt.... tapi bila once kita tlg support pegang botol, dania dah mula lepas tangan dah... hikhik... "dania tak cuyat pijang yagi ar ibuuuuuuuuuu....." may be la dania berkater mcm tu erk... hahaha.... dania baru 5 bulan, aku plak berangan nak dania dah pandai bercakap plak... tapi sekarang ni dania pandai sembur sembur dah...... "burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....." pastu air liur meleleh2... hihihi... seronok betul la tgk perkembangan anak ibu yg teremmmmuah ni..... semoga dania cepat belajar ye... kan nak masok universiti al azhar, mesir.... so dania kena belajar lebih advance lagi tau... (impian ku jer...) insyaAllah......

**ok kengkawan... malam ni dapat 2 oz setengah jer... alhamdulillah... nanti top up ngan perahan subuh nanti.. mudah-mudahan Allah swt murah kan rezeki dania daripada air susu ibu...

** wat kak hasliza... bz nak pindah lagi yerk.. rindu la...;P wafiy sehat tk kak??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...