Saturday, June 6, 2009

STORY OF MY QUEEN OF MY HEART.. DANIA







(alamakkkk.... sori... ups & down pulak pic dania ni... 1st time add pic dalam blog..kihkih..)

rrr....hmmmm... cam ner nak start ni... chewahhh.. buat2 malu lak aku ni... ekceli posting kali ni aku nak story pasal dania since she born till now...she coming 5 month oredi....tak sedar rasa nya... kejap tadi time BF dania, tetiba lak teringat masa first aku mendakap dania after dania deliver... bagi dania breastfeed..... huh... perasaan yg sunguh sungguh bahagia.... chop!!!!!! titik.

berbalik kepada cerita ku...so sempena dengan tercipta nya sebuah blog yg ku hasilkan berinspirasikan puteri kesayangn ku, dania... so nak ajak lah kengkawan out there...yg baru dikenali dalam forum SusuIbu.com... kengkawan bloggers.... buat kengkawan ofismate ku... sepupu sepapat... ipar duai... sahabat handai... rakan taulan... rakan seperjuangan di UMS yg kini sedang berjuang untuk mendapatkan segulung ijazah (HE11, rakan SPE) amy, kak nor, zura,... jenguk2 dania dalam blog nye ni k....

and especially buat sahabat sejati ku dunia akhirat... memi, umy, siti, will, suzie, panj, wana, mala, mia .... :::DANIA SITE's::: ni aku hadiahkan buat korang.... especially buat umy, will, suzie yg belum pun tgk dania lagi kan??? so..welcome tu blog dania k... lama udah kita enggak ketemu...kihkihkih... lama dah ndak jumpa korang... aduh rindu nya.... buat umy..., miss u so much... baik2 ko di rantau orang ah... I LOVE YOU !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...