Wednesday, May 17, 2017

Kelas Asas Blog Bisnes Bulan Mei 2017

Teks : Zainab Norazman

Saya di Kota Kinabalu. Cikgu blog di JDT. Tidak perlu gusar. Kelas Asas Blog Online Mei 2017 sudah dibuka.

Zaman naik harga barang ni, kita semua suka yang murah. Jika kalian adalah orang bisnes yang suka berkongsi, menulis dan beriklan di blog adalah medium percuma untuk pasarkan perniagaan.

Tidak kira jika kalian adalah suri rumah yang baru mahu mula berniaga. Ataupun bekerja dan mahu buat perniagaan separuh masa. Agen hartanah. Lawyer. Doktor. Insinyur. Cikgu. Jururawat. Semua boleh menjadikan blog sebagai sahabat karib untuk pasarkan perniagaan.

InshaAllah. Yuran RM250 agak berbaloi dengan input yang akan diberikan. Bonus 6 buah ebook ABDR akan diberikan.

Jangan pula tanya, lepas kelas confirm blog akan naik no 1 di carian google ke? Haip! Piat telinga kang. Ini menulis sayam. Rajin menulis, pakcik google suka lah.

Kalau asyik kata, nantilah. Nantilah. Nantilah. Sampai tahun depan pun blog tak jadi. (Ini cakap kat diri sendiri juga). Cepat-cepat daftar. Esok cikgu nak mula kelas dengan lebih serius dah. Komen boleh. PM boleh. Whatsapp pun boleh. Whatsapp sini ya - 0168495982.

Zainab Norazman
Pengurus Online ABDR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...